Joululahja jolla on väliä?

Calbnugan merry christmas

Hei Werden ystävä,

Nyt on oikea aika miettiä mitä antaa joululahjaksi ystäville ja tuttaville tai vaikka yrityksesi asiakkaille. Werdellä ei ole tällä hetkellä omaa toimintaa mutta haluaisimme suositella kahta kumppani järjestömme projektia.

Annan mielelläni lisätietoja näistä joten kirjoita suoraan minulle: katja.pellini @ gmail.com

ENSIMMÄINEN PROJEKTI: KOULULAUKKUJA JA KENKIÄ

Batang Calabnugan – Tyttöjen turvakoti Dumagueten kaupungissa, Negros Orientalin läänissä, Filippiineillä, huolehtii tällä hetkellä 27 tytöstä joiden ikä vaihtelee teineistä leikki-ikäisiin. Ytävämme Franseco and Flora kertovat että tällä hetkellä tarvetta on erityisesti koululaukuille ja kengille. Laukun/kenkäparin hinta vaihtellee15-20 Euron välillä.

Jos haluat tehdä lahjoituksen siirrä rahat suoraan järjestön Italian tilille (IBAN löytyy tämän sivun alalaidassa).

Tässä Floran lähettämiä äskettäin otettuja kuvia lapsista:

TOINEN PROJEKTI: ADOPTOI PUU

ADOPTOI PUU – Marraskuun alussa kävin tutustumassa ympäristö-asioita ajavan kansalaisjärjestön KKI -WARSI toimintaan Sumatran saarella, Indonesiassa. Yksi heidän projekteistaan tunnetaan nimellä ‘adoptoi puu’ ja sillä tuetaan alkuperäiskansojen metsän suojelua (Hutan Adat).

Yhden puun suojelun hinta on vähimmillään 200,000 IDR (14 Euro)/vuodessa. Voit lahjoittaa puun ystävällesi, joka saa todistuksen sähköpostilla kun lahjoitus on tehty. Puut merkataan GIS tietojärjestelmään jossa ne näkyvät kartalta (adoptoidut puut).

Näit varmaan kuvia valtavista metsäpaloista Sumatralla, joista uutisoitiin myös Suomalaisessa mediassa?  Kaikki tuki jäljellä olevan trooppisen sademetsän suojelemiseksi  on tervetullutta!

Valitettavasti Paypal linkki järjestön sivulla ei vielä toimi joten maksun voi tehdä vain suoraan heidän Indonesialaiselle tilille. Ota siis yhteyttä jos haluat lahjoittaa “puita Sumatran saarelta” joululahjaksi katja.pellini @ gmail.com.

Tässä muutamia kuvia vierailulta marraskuun alusta WARSI:

Hyvää joulua!