Werde Filippiineillä

Hengähdystauon jälkeen Werde suunnittelee uusia projekteja. Tietenkin voisimme aloittaa missä päin maailmaa tahansa, mutta helpointa on kartoittaa tilannetta oman kotioven takaa.  Tällä hetkellä aktiivijäsenemme asuvat Filippiineillä ja keskitymme Dumaguete-nimisen kaupungin ympäristöön Negros Oriental -läänissä Visayan saaristossa. Näin olemme jälleen lähellä kumppaneitamme. Aloitamme pienin askelin ja pyydämme teitä mukaan. Uudet projektimme toteutetaan vain Werden jäsenten lahjoitusten avullla paikallisten oman tuen lisäksi.

Swimming in the Silliman Beach

Suunnitteilla on useita pieniä hankkeita, joita lasten ja nuorten parissa työskentelevät voivat ehdottaa Werden sivuilla. Werde kannustaa paikallisia järjestöjä ja toimijoita miettimään mitä he haluaisivat tehdä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa. Werden vapaaehtoistiimi hyväksyy ja julkaisee hakemukset näillä sivuilla.

Voit tukea retkiä katulapsille, kirjoja ja materiaaleja lastenkoteihin tai vaikka taideterapiaa nuorten naisten turvakeskuksen tytöille. Valitset itse projektin/tekemisen jota haluat tukea.

Tiedot hankkeista, joille haetaan lahjoittajaa löytyvät englannin kielisiltä “Adopt a Project”  sivuilta, mutta lista adoptoitavista projekteista suomeksi löytyy myös tästä.

Valinnan tehtyäsi kirjoita meille werde @ werde.fi.

Voit olla mukana toteuttamassa pientä mutta arvokasta asiaa, joka voi vaikuttaa lapsen tai nuoren elämään pysyvästi.

Leave a Reply