Projekti 10 – Kitarat ja nauhureita koululaisten musiikinopetukseen

Hakija: Janefel Palalon
Bonbononin toimipisteen johtaja ja opettaja
Bright Lights Community Learning Initiatives, Inc. (BLCLI)

Website: http://www.blcli.org/

Projektin kuvaus:
Bright Light learning Community Learning Center on paikka, jonne koululaiset voivat tulla koulupäivänsä jälkeen tai osallistua lauantaisin pidettäville ilmaisille oppitunneille. Lauantaisin lapsille tarjotaan lisäopetusta kouluaineissa. Näiden keskusten ydintoimintaa on kuitenkin luovat ja hieman tavallisesta koulupaahtamisesta poikkeavat oppitunnit, joissa lapsilla on tilaa innostua yhdessä ja taitojen oppimisen lisäksi saada uusia elämyksiä!

Tässä pienprojektissa halutaan tukea lasten harrastuneisuutta musiikkiin. Lahjoituksella keskuksiin hankittaisiin kaksi kitaraa ja viisi musiikkinauhuria. Tällä hetkellä musiikkia lapsille opettaa yhdistyksen johtaja ja jatkossa instrumentteja voitaisiin hyödyntää myös vapaaehtoisten ja yliopisto-opiskelijoiden projekteissa näiden keskusten lapsille.

Rahaa projektin toteuttamiseen haetaan 355 EUROA. Projekti adoptoitu osittain. Projektiin on 150 euron lahjoitus Suomesta!

I want to adopt this project! - Haluan adoptoida tämän projektin!

  • Please fill in the form and we will contact you! Thank you for your support! - Täytä lomakkeen tiedot niin olemme yhteydessä sinuun! Kiitos tuestasi!
 

Verification

Haluatko olla tukemassa tätä projektia? Yhteydenottoon voit käyttää ylläolevaa lomaketta tai laittaa sähköpostia osoitteeseen werde @ werde.fi niin neuvomme eteenpäin. Mainitse projektin numero tai numerot joista olet kiinnostunut.

Leave a Reply