Projekti 14 – Tarvikkeita varhaiskasvatuksen toteuttamiseen adoptiota odottavien lasten lastenkodissa

Hakija: Alicia Ann Heinz, Field Director

RAINBOW VILLAGE MINISTRIES, INC.

http://www.rainbowvm.org/

Rainbow Village on yksikkö, joka tarjoaa tilapäisen kodin lapsille, jotka odottavat adoptiota. Tällä hetkellä Rainbow Villagessa on 14 lasta ja valtaosa lapsista on alle kouluikäisiä. Päivät lapset viettävät lastenkodissa ja heidän päivänaikainen ohjelmansa järjestetään kokonaisuudessaan lastenkodissa. Koulua käyvät lapset käyvät koulua tavallisessa koulussa. Tämän lastenkodin tavoitteena on auttaa lapsia kasvamaan ja oppimaan kokonaisvaltaisesti.
Tämän projektin toteutuessa lastenkodilla olisi mahdollisuus hankkia käyttöönsä erilaisia pienten lasten varhaiskasvatuksessa tarpeellisia leluja ja välineitä ja kaappi näiden tavaroiden säilystä varten. Lastenkodin lapset ovat hyvin eriikäisiä ja varhaiskasvatuksessa käytettäviksi materiaaleiksi suunnitellaan hankittavan aakkospalikoita ja rakentelupalikoita, työkirjoja, satukirjoja, värityskirjoja, askarteluvälineitä, palapelejä ja  mm. hahmottamista ja käden ja silmän yhteistyötä kehittäviä leluja pienille lapsille.
Tämän projektin toteuttamiseen haetaan 380 EUROA.

Haluatko olla tukemassa tätä projektia? Yhteydenottoon voit käyttää allolevaa lomaketta tai laittaa sähköpostia osoitteeseen werde @ werde.fi niin neuvomme eteenpäin. Mainitse projektin numero tai numerot joista olet kiinnostunut.

I want to adopt this project! - Haluan adoptoida tämän projektin!

  • Please fill in the form and we will contact you! Thank you for your support! - Täytä lomakkeen tiedot niin olemme yhteydessä sinuun! Kiitos tuestasi!
 

Verification

Leave a Reply