Projekti 15 – Työpaja prostituutioon joutuneille lapsille ja katulapsille

Hakija: MARIA LEODEL P. SOROTE
Silliman University Marina Mission Clinic
– Naiset prostituutiossa -projekti
ja Silliman University-Kaugmaran Child Developent Center (KCDC)

Dumaguetessa sijaisevalaa Sillimanin yliopistolla on kliiniseen asiakastyöhön keskittyviä hankkeita, joista yksi on Marina- klinikka, joka on keskittynyt työhön prostituutiossa olevien naisten ja lasten kanssa. Marina- klinikka ja Sillimanin yliopiston alainen Kaugmaran Child Development Center ovat järjestäneet näitä seminaareja vuosittain jo useamman vuoden ajan ja niiden järjestäminen on ollut riippuvainen saatavilla olevasta rahoituksesta.
Tällä projektilla autettaisiin Marina- klinikkaa ja Kaugmaran- keskusta järjestämään kaksi kolmipäiväistä työpajaa, joissa aiheina on itsetuntemus, päihderiippuvuudet, seksitaudit ja lasten hyväksikäyttö, lapsiprostituutio ja väkivalta. Näiden seminaaripäivien aikana osallistujille annetaan mahdollisuus jakaa tuntemuksensa ja  kokemuksensa siitä kuinka ovat ajautuneet prostituutioon tai kadulle.
Tämän projektin toteuttamiseen haetaan 380 EUROA.

Haluatko olla tukemassa tätä projektia? Yhteydenottoon voit käyttää alla olevaa lomaketta tai laittaa sähköpostia osoitteeseen werde @ werde.fi niin neuvomme eteenpäin. Mainitse projektin numero tai numerot joista olet kiinnostunut.

I want to adopt this project! - Haluan adoptoida tämän projektin!

  • Please fill in the form and we will contact you! Thank you for your support! - Täytä lomakkeen tiedot niin olemme yhteydessä sinuun! Kiitos tuestasi!
 

Verification

Leave a Reply